TV jós a BRFK alkalmazásában!

Ez az, amit a nagyapámnak se hinnék el, azt gondolnám szórakozik velem, pedig a hazugság és mások szívatása csak egy vele párhuzamos világban léteznek, az övében soha. Teljesen biztos forrásból, - magától az érintettől, tudom hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság TV jósokat alkalmaz!

Nem takarítani, nem excel táblákat gyártani, még mielőtt. Igen, jól érted. A BRFK-nál állami pénzből fizetnek valakit, aki a Budapest tv-n és a kisebb kert TV-kben éjjelente emelt díjas telefonszámon mondta meg, hogy van Géza bácsi egy évvel a halála után ill. merre van a két hete eltűnt lakáskulcs.

Advertisement

Sose vágytam a BRFK válságtermébe, de most szinte szűkölök a gondolattól, ahogy a Teve utca egy világos, de szürke termében, a kihűlt nyomok fölött tanácstalan rendőri elit tekintete egyszerre fordul A. felé reménykedve.

A hölgy segítségét amúgy a helyi rendőrség már többször kérte eltűnt emberek kereséséhez, állítólag lenyűgöző eredménnyel. Én sajnos menthetetlen szkeptikus vagyok, de azt tanúsíthatom, hogy egy-egy bulinak a legjobb pillanatai közé tartozott, amikor fantasztikus jövőket rajzolt fel kártyából a társaság tagjainak.

Advertisement

Most vadul sajnálom, hogy nem emlékszem arra, nekem mi jutott.

Share This Story

Get our newsletter