√Čvek √≥ta rendszeresen rendelek egy csom√≥ hasznos, √©s √©rtelmetlen baroms√°got K√≠n√°b√≥l az ebay-n √©s az aliexpress-en kereszt√ľl, alkalmank√©nt n√©h√°nyat megosztok itt egy r√∂vid le√≠r√°ssal.

Ha nincs ebay √©s vagy aliexpress accountod, s√ļlyos p√©nzeket fizetsz ki feleslegesen, hiszen a hazai boltokban forgalmazott als√≥ √©s k√∂z√©pkateg√≥ri√°s mŇĪszaki, sz√°m√≠t√°stechnikai cuccok 99%-√°t ott gy√°rtj√°k. A k√ľl√∂nbs√©g az √ĀFA, nagy √©s kisker √°rr√©s, egy SD k√°rtya eset√©n pedig ezt m√©g az adathordoz√≥kra r√°vert jogd√≠j is n√∂veli. A boltokon a tengeri sz√°ll√≠t√°s sem sokat seg√≠t, a k√≠nai post√°t az √°llam kem√©nyen t√°mogatja az export p√∂rget√©se √©rdek√©ben. √ćgy fordulhat elŇĎ, hogy olcs√≥bban jutsz valami kis k√ľty√ľh√∂z K√≠n√°b√≥l ider√∂ptetve, mint amennyi√©rt egy szimpla levelet Szentendr√©re post√°zn√°l.

Nem ad√≥csal√°s, nem √°m√≠t√°s: 40$-ig leg√°lisan veszel mindent, √©s a dr√°g√°bb dolgokra sem mindig veti ki h√°l√≥j√°t a v√°m √©ber ŇĎre.

A mai nap sl√°gerterm√©ke a r√°di√≥s fm transzmitter. Nem az unalomig ismert szivargy√ļjt√≥ba dug√≥s, mp3 lej√°tsz√≥s fajta, az a pocs√©k hangminŇĎs√©g mellett hetek, h√≥napok alatt t√∂nkre megy.

Advertisement

A k√©pen l√°that√≥ r√°di√≥s k√ľty√ľ egyetlen dolgot csin√°l, de azt rendesen: a telefon f√ľlhallgat√≥ kimenet√©be dugva, a lej√°tszott zen√©t egy tetszŇĎleg be√°ll√≠tott frekvenci√°n sug√°rozza az aut√≥d r√°di√≥j√°ba. Ha nincs hang, vagy USB bemenet az aut√≥r√°di√≥ban, messze ez a legolcs√≥bb √©s legegyszerŇĪbb megold√°s a saj√°t zene hallgat√°s√°ra.

Titkos funkci√≥ja: aut√≥s kihangos√≠t√≥k√©nt is t√∂k√©letesen mŇĪk√∂dik.

Mindezt, post√°val egy√ľtt 900 magyar forint√©rt.