This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Gellért hegyi pályámunkák

A kormány Csepreghy Nándor szíves közlése szerint leátépítené a Gellért - hegyet, melyhez ötleteket várnak. A haza mindenek felett, tehát nem szarakodunk. Íme a javaslataim.

1.) KURVA NAGY PÉNZSZÖKŐKÚT!

A vizet(pénzt) a három grácia - az adófizető, az eu, és a vállalkozó fecskendezi rogán tóni és mészáros lőrinc egymásba tekeredő extázisban vigyorgó testére. A szökőkút természetesen stadiont formáz: a díszvilágítása megfelel az UEFA standardoknak, és a szélén egy eredményjelző mutatja, mennyivel gazdagodik másodpercenként a két központi alak.

Advertisement

2.) Orbán Viktor 1000:1 arányú alakja egy Kludi márkájú (de lehet Alföldi is, a Lőrinc közben megszerezte) méretarányos ülőalkalmatosságon, bölcsen és látható megkönnyebbültséggel int. Ha a koncepció nem tiszta, vagy valaki túl bauhausos megoldásokkal zavarná össze a fejeket, akkor legyen olyan, mint a gyűrűk urában.

3.) Egy leguruló hordó (minden este 8-kor díszsortűz, díszezred, és díszkivilágítás mellett), melybe a polgárok, meg a prolik reményeiket, álmaikat dobálhatnák bele papírfecniken. Hogy a fiatalok és a rendszergazdák ne húzzák a hülye szájukat, lehet SMS fal is, melyen pamm-pamm, majd paccs feliratot ír ki a az animáció végén.

Advertisement

4.) Lázár János gigantikus hologrammja, csak csütörtökön délután kettőtől-négyig. Az újságírókon kívül a turisták is kérdezhetnek.

5.) A nyugatra távozó orvos és nővér szobra.

5. ) Habony Árpád.

Share This Story

Get our newsletter