A korm√°ny Csepreghy N√°ndor sz√≠ves k√∂zl√©se szerint le√°t√©p√≠ten√© a Gell√©rt - hegyet, melyhez √∂tleteket v√°rnak. A haza mindenek felett, teh√°t nem szarakodunk. √ćme a javaslataim.

1.) KURVA NAGY P√ČNZSZ√ĖKŇźK√öT!

A vizet(p√©nzt) a h√°rom gr√°cia - az ad√≥fizetŇĎ, az eu, √©s a v√°llalkoz√≥ fecskendezi rog√°n t√≥ni √©s m√©sz√°ros lŇĎrinc egym√°sba tekeredŇĎ ext√°zisban vigyorg√≥ test√©re. A sz√∂kŇĎk√ļt term√©szetesen stadiont form√°z: a d√≠szvil√°g√≠t√°sa megfelel az UEFA standardoknak, √©s a sz√©l√©n egy eredm√©nyjelzŇĎ mutatja, mennyivel gazdagodik m√°sodpercenk√©nt a k√©t k√∂zponti alak.

2.) Orb√°n Viktor 1000:1 ar√°ny√ļ alakja egy Kludi m√°rk√°j√ļ (de lehet Alf√∂ldi is, a LŇĎrinc k√∂zben megszerezte) m√©retar√°nyos √ľlŇĎalkalmatoss√°gon, b√∂lcsen √©s l√°that√≥ megk√∂nnyebb√ľlts√©ggel int. Ha a koncepci√≥ nem tiszta, vagy valaki t√ļl bauhausos megold√°sokkal zavarn√° √∂ssze a fejeket, akkor legyen olyan, mint a gyŇĪrŇĪk ur√°ban.

3.) Egy legurul√≥ hord√≥ (minden este 8-kor d√≠szsortŇĪz, d√≠szezred, √©s d√≠szkivil√°g√≠t√°s mellett), melybe a polg√°rok, meg a prolik rem√©nyeiket, √°lmaikat dob√°lhatn√°k bele pap√≠rfecniken. Hogy a fiatalok √©s a rendszergazd√°k ne h√ļzz√°k a h√ľlye sz√°jukat, lehet SMS fal is, melyen pamm-pamm, majd paccs feliratot √≠r ki a az anim√°ci√≥ v√©g√©n.

Advertisement

4.) L√°z√°r J√°nos gigantikus hologrammja, csak cs√ľt√∂rt√∂k√∂n d√©lut√°n kettŇĎtŇĎl-n√©gyig. Az √ļjs√°g√≠r√≥kon k√≠v√ľl a turist√°k is k√©rdezhetnek.

5.) A nyugatra t√°voz√≥ orvos √©s nŇĎv√©r szobra.

5. ) Habony √Ārp√°d.