V√©rl√°z√≠t√≥ volt a plak√°tkamp√°ny, az eg√©sz n√©phergel√©s, ahogy botr√°nyos a Keleti p√°lyaudvarn√°l, az M1-en, √©s most R√∂szk√©n√©l kialakult helyzet is. Az aljass√°g, az √©rz√©ketlens√©g, a felk√©sz√ľletlens√©g √©s a gondolkod√°s teljes hi√°nya vezetett ide. De ahhoz, ami a nemzetk√∂zi sajt√≥ban most zajlik (holokauszt hasonlatok √©s egy√©b nyal√°nks√°gok) m√°r balfasznak is kell lenni.

Amikor az osztr√°k korm√°ny egyszerre, sŇĎt egyetlen interj√ļban, szopat a menek√ľltekkel szembeni b√°n√°sm√≥d√©rt meg a ker√≠t√©s√©rt √©s v√°dol a schengeni egyezm√©ny megszeg√©s√©vel. Amikor a nemzetk√∂zi sajt√≥ ezt√°n nem a kettŇĎ k√∂zt fenn√°ll√≥ ellentmond√°sokat feszegeti, de egyenesen felmagasztalja az osztr√°k korm√°nyt annak v√©gtelen humanizmus√°√©rt, mik√∂zben b+ csak √°tsz√°ll√≠tj√°k ŇĎket N√©metorsz√°gba, akkor felmer√ľl a gyan√ļ, hogy az eg√©sz seggnyal√°sra alapozott hazai kontraszelekci√≥ kezdte visszafizetni az elsŇĎ t√∂rlesztŇĎr√©szletet.

Felh√°borodott k√∂zlem√©nyt ad ki k√ľl√ľgy? Na ne r√∂h√∂gtessetek sr√°cok! Nem k√©rdezt√©tek meg Finkelsteint arr√≥l, vajon mennyire √©rdekel az b√°rkit is? Hogy a francba lehettek annyira ostob√°k, hogy egy gyenge k√∂zepes mos√≥erejŇĪ osztr√°k kancell√°r a sajt√≥nak √ľveggy√∂ngy√∂ket sz√≥rva al√°z titeket, mik√∂zben a h√°tt√©rben naponta fenyeget az osztr√°k hat√°r lez√°r√°s√°val.

Ok, karrierista √©rz√©ketlen tah√≥k vagytok, az emp√°tia sz√≥t is csak tegnap mutatta meg nektek az asszisztens, ezen nem tudtok v√°ltoztatni. De olvasni tal√°n tudtok, itt most egy egyszerŇĪ, b√°r mel√≥s megold√°st √≠rok le (biztosan van m√°s is, de ez hat√©kony).

Holnap azonnali hat√°llyal √©p√≠tettek egy rendes, norm√°lis, emberi t√°bort, sok toi-toi-al, zuhanyz√≥val, szigetelt s√°trakkal, kont√©nerekkel,ledes k√∂zvil√°g√≠t√°ssal (gondolkozzatok) √©s egy b√ľf√©vel ell√°tott sajt√≥s√°torral. Leh√≠vj√°tok az √∂sszes sz√≠vess√©get, M√©sz√°rost√≥l Gerendait√≥l (ŇĎ val√≥sz√≠nŇĪleg t√©nyleg tud seg√≠teni). A Lajost√≥l nem, de ezt csak a biztons√°g kedv√©√©rt mondom.

Advertisement

√Čs most fontos inform√°ci√≥ k√∂vetkezik: ezt az osztr√°k hat√°rt√≥l legfeljebb 10 km-re kell √©p√≠teni, de nem Hegyeshalomn√°l, √©s nem egy fontos hat√°r√°tkelŇĎ mellett, mert azt lez√°rj√°k √©s azzal minket szopatn√°tok meg. R√∂szk√©tŇĎl vonatokkal, buszokkal, T72-el, kotr√≥haj√≥val, de azonnal, legfeljebb f√©l nap v√°rakoz√°s ut√°n mindenkit el kell vinni az √ļj t√°borba.

A t√°bor term√©szetesen nem lehet z√°rt, nem b√∂rt√∂nt √©p√≠tetek √©s egy√©bk√©nt is tiltja egy rak√°s nemzetk√∂zi egyezm√©ny. Ekkor az osztr√°k korm√°ny m√°r v√©rt fog h√°nyni, sz√°nd√©kos szem√©ts√©ggel v√°dol √©s titokban azzal fenyeget, hogy Selmeczi Gabit egy s√∂t√©t pinc√©be z√°rja a k√∂vetkezŇĎ karintiai s√≠t√ļr√°ja alatt, de nem kell megijedni. Sz√©tt√°rt karokkal, √©rtetlen arccal (ezt a Peti csin√°lhatja), nyugodtan el kell mondani a b√ľf√©s!! sajt√≥s√°torban √∂sszegyŇĪlteknek, hogy k√©nyelmes mened√©ket emberi k√∂teless√©g√ľnk volt √©p√≠teni, √©s azt az√©rt √©p√≠tett√ľk az osztr√°k hat√°rhoz, mert m√°sk√ľl√∂nben elgyalogoltak volna od√°ig, √©s mi nem tudtuk tov√°bb n√©zni kamionokban oszl√≥ hull√°kat, az aut√≥p√°ly√°n v√°nszorg√≥ rokkantakat(teh√°t √ļgy kell viselkedni, mint egy norm√°lis ember). A besz√©lŇĎ mellett √°lljon ott az a kisl√°ny, aki elŇĎzŇĎleg az eg√©sz nemzetk√∂zi sajt√≥t megr√≠katta.

Advertisement

Mivel √©rz√©ketlen k√∂cs√∂g√∂k vagytok, ink√°bb k√©rjetek meg egy j√≥ dramaturgot, ill sz√∂veg√≠r√≥t, hogy hat√°sosan √©s kellŇĎ √©rzelmi t√∂ltettel √©p√≠tse fel az eg√©szet.Tal√°n nem √°rt az sem, ha egy finom bocs√°natk√©r√©st is be√©p√≠t, hogy hitelesebb legyen.

Ha nem k√ļrj√°tok el, akkor innen kezdve az osztr√°k hat√°rvad√°szok hashtaggel p√∂r√∂g majd az instagram √©s Merkel nem veletek √ľv√∂lt√∂zik est√©nk√©nt, hanem az osztr√°k kancell√°rral, a Guardiannek pedig k√©t nap m√ļlva esz√©be jut, hogy Hitler osztr√°k volt.