This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A kormányunk nem csak tetű, de balfasz is.

Vérlázító volt a plakátkampány, az egész néphergelés, ahogy botrányos a Keleti pályaudvarnál, az M1-en, és most Röszkénél kialakult helyzet is. Az aljasság, az érzéketlenség, a felkészületlenség és a gondolkodás teljes hiánya vezetett ide. De ahhoz, ami a nemzetközi sajtóban most zajlik (holokauszt hasonlatok és egyéb nyalánkságok) már balfasznak is kell lenni.

Amikor az osztrák kormány egyszerre, sőt egyetlen interjúban, szopat a menekültekkel szembeni bánásmódért meg a kerítésért és vádol a schengeni egyezmény megszegésével. Amikor a nemzetközi sajtó eztán nem a kettő közt fennálló ellentmondásokat feszegeti, de egyenesen felmagasztalja az osztrák kormányt annak végtelen humanizmusáért, miközben b+ csak átszállítják őket Németországba, akkor felmerül a gyanú, hogy az egész seggnyalásra alapozott hazai kontraszelekció kezdte visszafizetni az első törlesztőrészletet.

Advertisement

Felháborodott közleményt ad ki külügy? Na ne röhögtessetek srácok! Nem kérdeztétek meg Finkelsteint arról, vajon mennyire érdekel az bárkit is? Hogy a francba lehettek annyira ostobák, hogy egy gyenge közepes mosóerejű osztrák kancellár a sajtónak üveggyöngyöket szórva aláz titeket, miközben a háttérben naponta fenyeget az osztrák határ lezárásával.

Ok, karrierista érzéketlen tahók vagytok, az empátia szót is csak tegnap mutatta meg nektek az asszisztens, ezen nem tudtok változtatni. De olvasni talán tudtok, itt most egy egyszerű, bár melós megoldást írok le (biztosan van más is, de ez hatékony).

Advertisement

Holnap azonnali hatállyal építettek egy rendes, normális, emberi tábort, sok toi-toi-al, zuhanyzóval, szigetelt sátrakkal, konténerekkel,ledes közvilágítással (gondolkozzatok) és egy büfével ellátott sajtósátorral. Lehívjátok az összes szívességet, Mészárostól Gerendaitól (ő valószínűleg tényleg tud segíteni). A Lajostól nem, de ezt csak a biztonság kedvéért mondom.

És most fontos információ következik: ezt az osztrák határtól legfeljebb 10 km-re kell építeni, de nem Hegyeshalomnál, és nem egy fontos határátkelő mellett, mert azt lezárják és azzal minket szopatnátok meg. Röszkétől vonatokkal, buszokkal, T72-el, kotróhajóval, de azonnal, legfeljebb fél nap várakozás után mindenkit el kell vinni az új táborba.

Advertisement

A tábor természetesen nem lehet zárt, nem börtönt építetek és egyébként is tiltja egy rakás nemzetközi egyezmény. Ekkor az osztrák kormány már vért fog hányni, szándékos szemétséggel vádol és titokban azzal fenyeget, hogy Selmeczi Gabit egy sötét pincébe zárja a következő karintiai sítúrája alatt, de nem kell megijedni. Széttárt karokkal, értetlen arccal (ezt a Peti csinálhatja), nyugodtan el kell mondani a büfés!! sajtósátorban összegyűlteknek, hogy kényelmes menedéket emberi kötelességünk volt építeni, és azt azért építettük az osztrák határhoz, mert máskülönben elgyalogoltak volna odáig, és mi nem tudtuk tovább nézni kamionokban oszló hullákat, az autópályán vánszorgó rokkantakat(tehát úgy kell viselkedni, mint egy normális ember). A beszélő mellett álljon ott az a kislány, aki előzőleg az egész nemzetközi sajtót megríkatta.

Mivel érzéketlen köcsögök vagytok, inkább kérjetek meg egy jó dramaturgot, ill szövegírót, hogy hatásosan és kellő érzelmi töltettel építse fel az egészet.Talán nem árt az sem, ha egy finom bocsánatkérést is beépít, hogy hitelesebb legyen.

Advertisement

Ha nem kúrjátok el, akkor innen kezdve az osztrák határvadászok hashtaggel pörög majd az instagram és Merkel nem veletek üvöltözik esténként, hanem az osztrák kancellárral, a Guardiannek pedig két nap múlva eszébe jut, hogy Hitler osztrák volt.

Share This Story

Get our newsletter